Hout is een erg populair materiaal voor kozijnen en deuren. Als u kiest voor hout , kiest u voor een mooi natuurproduct met een uitstekende isolatie. Houten kozijnen van Profel zijn standaard uitgerust met inbraakwerend beslag en gemakkelijk in onderhoud door een minimum aan groeven. Er wordt veel zorg besteed aan duurzaamheid, vormgeving en afwerking. Profel werkt uitsluitend met de beste kwaliteit houtsoorten: Meranti ,Afrormosia en Fadura.

Wij bieden verschillende onderdelen aan waarmee u uw houten kozijnen naar wens kunt aanpassen. Zo kunt u kiezen voor sierlijsten, kruisverdelingen of voorzetdorpels. Hiermee sluiten uw kozijnen perfect aan bij de stijl van uw woning.

Kleurbehandelingen Kleurenpalet hout

Houten kozijnen zijn leverbaar in een grote keuze natuurlijke en standaardkleuren, zowel transparant als dekkend. Profel gebruik haar zelfgemaakte statische lakken op waterbasis. De kleurbehandeling biedt het hout langdurig onderhoudsvrije bescherming. De laatste laag beschermt het hout tegen externe invloeden en indringend vocht.  Bij houten kozijnen is bicolor mogelijk. Zo kunt u de binnenkant van uw kozijnen op uw interieur afstemmen. Hiernaast ziet u een overzicht van de beschikbare kleuren . U heeft de keuze uit vier drenkingskleuren en de standaardkleuren.

Onderstaand een aantal voorbeelden van houten kozijnen in de showroom van Borg Kozijnen in Emmen:

Voordelen van houten kozijnen

  • Natuurlijke, warme uitstraling
  • Goede isolatiewaarde
  • De eerste tien jaar schildervrij
  • Geluidswerende dichting
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Inbraakwerend beslag
  • Grote keuze natuurlijke en standaardkleuren, zowel transparant als dekkend
  • Van kleur veranderen is mogelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor houten kozijnen, deuren of schuifpuien in uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Brochures

Klik op onderstaande brochures voor meer informatie over houten ramen, deuren en schuifpuien.

Houten ramen en deuren
Hout - ramen en deuren
Houten schuifdeuren
Hout - schuifpuien